Nasze motto...

"Każdy, u schyłku swego życia, powinien otrzymać należną pomoc w godnym przeżyciu ostatnich lat, a każda rodzina wsparcie w opiece nad seniorem rodu"

Działalność szkoleniowa

Działalność fundacji postanowiliśmy skupić w pierwszym rzędzie na przygotowaniu profesjonalnych szkoleń przeznaczonych dla osób, które już opiekują się osobą straszą lub swoje przyszłe życie chcą poświęcić asyście osoby starszej.

Zobacz więcej

Obiady na kółkach

Z myślą o tych seniorach, którzy mieszkają samotnie, mają problemy z poruszaniem się lub po prostu nie mają już chęci i siły gotować obiadów tylko dla siebie, stworzyliśmy specjalną ofertę „Obiady na Kółkach”

Zamów

OBIADY NA KÓŁKACH DLA SENIORA Z DOWOZEM

ZAMÓW

Specjalna oferta skierowana wyłącznie do seniorów i osób niepełnosprawnych, mieszkających na terenie Poznania oraz w Suchym Lesie. Rozpoczynamy od dzielnic: Piątkowo, Podolany, Winogrady  i Sołacz . Jeżeli otrzymamy większą liczbę zgłoszeń z terenu Grunwaldu - ruszymy także i tam.

Przy współpracy z firmą Zielona Kuchnia Bistro rozpoczynamy projekt „ OBIADY NA KÓŁKACH DLA SENIORA”. Zdrowy, smaczny, odpowiednio zbilansowany i dostosowany do indywidualnych potrzeb dwudaniowy obiad  zostanie dostarczony bezpośrednio do domu seniora.

OBIADY NA KÓŁKACH DLA SENIORA TO:

• Pełnowartościowe posiłki przygotowywane pod okiem dietetyka według domowych receptur, dwudaniowe,
  • Gwarantowane potrawy mięsne, bezmięsne oraz jarskie,
  • Zapewnienie niepowtarzalności  posiłków w ciągu dekady,
  • Możliwość zamówienia posiłków dietetycznych,
  • Abonament miesięczny lub dwutygodniowy,
  • Dla stałych odbiorców przewidujemy różnego rodzaju rabaty.
  • Stała współpraca z dietetykiem

Program „Obiady na kółkach” doskonale sprawdza się w krajach Europy Zachodniej. Dlatego też postanowiliśmy przenieść tę inicjatywę na nasze, poznańskie podwórko. Uważamy, że cena proponowanych przez nas obiadów, w połączeniu z ich jakością, nie okaże się zbyt wysoka. Jako fundacja będziemy starać się o możliwość dofinansowania obiadów dla seniorów o najniższych dochodach.

Szczegółowe informacje: od poniedziałku do piątku, w godz. 10.00 -13.00 tel. 691 778 932 zamówienia i regulamin: ZAMÓW

Koszt obiadu z dowozem wynosi 17,00 złotych